Rođendanske proslave

Rođendanske proslave

Rodjendanske proslave u našoj dečijoj igraonici su nezaboravno iskustvo za decu svih uzrasta! Naša igraonica pruža širok izbor zanimljivih sadržaja i aktivnosti koji će deci omogućiti da se igraju, zabavljaju i uživaju na najbolji mogući način. Bez obzira na to da li želite da organizujete proslavu za svog malog heroja ili za vašu princezu, naša igraonica ima sve što je potrebno za uspešnu proslavu.

Starland igraonica nudi razne vrste aktivnosti, od 3D igara, preko karaoke, vozica i peskovitog igrališta, do zamka i drugih zanimljivih sadržaja. Deca će se osećati kao da su u bajci dok se igraju u zamku i uživaju u mnoštvu igara i aktivnosti koje smo pripremili za njih. Naš vozic je idealan za one koji vole avanture i istraživanje, dok će deo sa peskovitim igralištem deci omogućiti da se igraju i kreiraju razne oblike i gradove.

Postoji poseban deo za rođendanske proslave, opremljen svim potrebnim stvarima za jedinstvenu i nezaboravnu proslavu. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaša proslava bude savršena, od dekoracije, preko hrane i pića, do muzike i zabavnih aktivnosti. Sve što treba da uradite je da nam kažete kakvu proslavu želite i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Igraonica je opremljena najsavremenijom opremom i uređajima, što znači da su deca u potpunosti bezbedna tokom boravka u igraonici. Naš tim stručnjaka redovno proverava opremu i uređaje kako bi se uverili da su uvek u najboljem mogućem stanju i spremni za upotrebu.

Starland je takođe poznata po čistoći prostora. Naš tim stručnjaka redovno čisti prostor kako bi se uverili da su svi delovi igraonice čisti i sigurni za decu. Naša igraonica je idealno mesto za rođendanske proslave, ali i za jednostavno zabavno druženje dece.

Ukoliko želite da organizujete nezaboravnu proslavu rođendana za vaše dete, posetite našu igraonicu i uverite se sami u našu ponudu. Naša dečija igraonica je najbolji izbor za decu koja žele da se igraju, zabavljaju i uživaju u sigurnom i čistom okruženju.

Koje su naše prednosti?

Jedna od najvećih prednosti naše igraonice je što su sve aktivnosti koje nudimo prilagođene svim uzrastima dece. Bez obzira na to koliko su stari, naša igraonica će im pružiti zanimljive i uzbudljive sadržaje. Ovo znači da ne morate da brinete o tome da li će vaša deca biti dosadna ili se dosađivati tokom proslave rođendana.

Ukratko, naša dečija igraonica je idealno mesto za proslave rođendana i druge specijalne događaje. Sa širokim izborom aktivnosti, hrane i pića, kao i profesionalnim i ljubaznim timom stručnjaka, vaša deca će imati nezaboravno iskustvo koje će dugo pamtiti. Posetite nas i uverite se zašto smo jedna od najboljih dečijih igraonica u Beogradu!

Parking je besplatan u sklopu igraonice, overom slipa na kasi!

Dots Group Image

Radnim danimaU paket rodjendana ulazi zakup kafica, rodjendaonice za decu, animatori za decu i sve raspoloživo unutar igraonice kao i muzička bina sa igrama pred kraj rodjendana!RSD15.000

 

 

rezerviši termin