Dnevne ulaznice

Dnevne ulaznice

Starland zabavni park je savršeno mesto za zabavu vaše dece. Imamo tri tematske igraonice koje su namenjene deci svih uzrasta, sa najrazličitijim aktivnostima i igrama. Naše igraonice su opremljene najnovijom tehnologijom i kreativnim dekoracijama koje će vašoj deci pružiti nezaboravnu zabavu.

Ako ne želite da propustite ovaj neverovatan doživljaj, Starland nudi dnevne ulaznice koje su vremenski neograničene. Ova opcija je idealna za one koji žele da dođu i ostanu koliko god žele, bez brige o vremenskom ograničenju. Cena dnevne ulaznice radnim danima iznosi 900 dinara po detetu, a vikendom 1100 dinara. Odrasli ne plaćaju ulaz, tako da roditelji i staratelji mogu uživati u zabavi sa svojom decom bez dodatnih troškova.

Naša dnevna ulaznica važi za sve tri tematske igraonice, tako da vaša deca mogu uživati u svim sadržajima koje Starland nudi. Bez obzira da li je vaše dete mlađe ili starije, postoji mnogo toga da se vidi i radi u našim igraonicama. Naše tematske igraonice su punjene neograničenim aktivnostima, poput 3D igara, zabave na pesku, karaoke i vožnje vozića. Za stariju decu, tu su i zamkovi i druge zabavne igre.

Uz to, parking je besplatan za sve posetioce, tako da ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Uz sve ove pogodnosti, vaša poseta Starland-u će biti nezaboravna, a cena dnevne ulaznice vam omogućava da uživate u zabavi bez preteranog troška.

Kupovina dnevne ulaznice za Starland je jednostavna i brza. Naša igraonica je otvorena svakog dana u nedelji, tako da ne morate da brinete o tome da li će biti dostupna kada želite da posetite. Samo dođite, kupite ulaznicu i uživajte u svim sadržajima koje Starland nudi. Vaša deca će biti oduševljena i sigurni smo da će se vratiti opet i opet!

Dots Group Image

Radnim danimaNeograničeno vreme u igraonici, odrasli ne plaćaju ulaz, besplatan parking, u cenu uključene sve tri tematske igraonice!RSD600

 

 

Kupi ulaznicu