Dobrodošli u najveću igraonicu u Beogradu!

Dobrodošli u najveću igraonicu u Beogradu! Naša igraonica prostire se na preko 2000 kvadrata i nudi bogat asortiman igara za decu i odrasle. Ovde ćete sigurno pronaći nešto što će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.

Igraonica za decu je mesto gde deca mogu da uživaju u igri, druženju i stvaranju novih prijateljstava. Naša igraonica je opremljena sa najmodernijim igračkama i igrama koje će deci pružiti nezaboravan doživljaj. Naš tim ljubaznih i stručnih animatora pobrinuće se da deca uče kroz igru, a istovremeno se zabave na najbolji način.

Kod nas možete proslaviti i vaš rođendan!

Saznajte više na sledećem linku

Višegodišnje iskustvo

Osim zabave, naša igraonica ima tehničke mogućnosti za organizaciju filmskih i plesnih tačaka. Za sve roditelje koji žele da organizuju proslavu rođendana ili drugih događaja za svoje dete, naša igraonica predstavlja savršeno mesto za to. Naša prelepa rasveta stvara ambijent koji je idealan za bilo koju vrstu slavlja.

Uživajte dok se vaše dete igra

Kafić u sklopu igraonice predstavlja idealno mesto za opuštanje uz omiljeno piće ili grickalice.

Naša igraonica spada među najbolje dečije igraonice u Beogradu. Kvalitet naše ponude i usluga svakodnevno se usavršava, a naš cilj je da deci i odraslima pružimo nezaboravno iskustvo u igraonici. Rezervišite svoju posetu i uverite se u naš kvalitet.

Odlična lokacija

Starland igraonica se nalazi na Sajmu (Hala 9), što je idealno za sve roditelje i decu koji žele da provedu vreme zajedno nakon škole ili vikendom. Parking je besplatan u sklopu igraonice, tako da ne morate da brinete oko parking mesta. Igraonica je otvorena svakog dana od ranih jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih sati.

Za decu mlađeg uzrasta

Za decu mlađeg uzrasta, imamo posebno dizajniranu zonu za igranje, sa mekanim podlogama i igračkama koje su prilagođene njihovim potrebama i interesovanjima. Za stariju decu tu su tramboline, bazeni sa lopticama, video-igre, i mnoge druge aktivnosti koje će ih držati zabavljenim satima.

Naša igraonica ima visok nivo bezbednosti, sa stručnim timom koji je uvek tu da nadgleda decu dok se igraju. Naša bezbednosna politika omogućava roditeljima da se osećaju sigurno i bezbrižno dok su njihova deca u igraonici.

Jedan od najzanimljivijih sadržaja u našoj igraonici su 3D igre koje će deci omogućiti da se osećaju kao da su u potpuno drugačijem svetu! Osim toga, tu je i karaoke deo gde će deca moći da pevaju i zabavljaju se uz svoje omiljene pesme. Za one koji žele malo mirniju zabavu, tu je peskovito igralište gde mogu da prave različite oblike i kreiraju svoje male gradove.

Za decu koja vole vozove, tu je vozic koji će ih provesti kroz igraonicu i omogućiti im da vide sve zanimljivosti koje naša igraonica nudi. Takođe, tu je i zamak gde će se deca osećati kao da su u bajci i u kojem mogu igrati razne uloge.

Prostor za proslavu rođendana

Naša igraonica takođe ima i deo za rođendanske proslave. Svečarski deo je opremljen svim potrebnim stvarima, uključujući i dekoraciju, hranu i piće. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za organizaciju svega kako bi proslava bila nezaboravna za vaše dete i njegove prijatelje.

U našoj igraonici deca će uživati u sigurnom i čistom okruženju dok se igraju i zabavljaju. Naša stručna ekipa se trudi da obezbedi najbolju moguću zabavu za decu i da im pruži nezaboravno iskustvo.

Zato, ako tražite najbolju igraonicu u Beogradu, posetite nas i uverite se u kvalitet naše ponude i usluga. Rezervišite svoju posetu i priuštite deci nezaboravan doživljaj u našoj igraonici!

Budite slobodni da nam se obratite, stojimo Vam na raspolaganju 24/7, jer dobre prilike i nove uspomene ne smeju da čekaju!

Pozovite nas i rezervišite vaš termin!

Budite slobodni da nam se obratite, stojimo Vam na raspolaganju 24/7, jer dobre prilike i nove uspomene ne smeju da čekaju!